Proizvodi

Preparati su iz USA, stižu direktno kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača dijetetskih suplemenata. Rainbow New Jersey Pharmacy Co d.o.o. je distributer za Srbiju. Svi suplementi su sertifikovani, ispitani i odobreni od svih nadležnih institucija u Srbiji. Suplementi se prodaju kao paket od tri proizvoda (preporučuje se da se koriste zajedno) ili pojedinačno. Sastavljeni su iz Alfa Lipoinske Kiseline Biotin Optimizer ( kapsule )200mg, Riblje Ulje ( kapsule ) sa ukusom limuna 1200 mg i Origano Ulje ( kapsule ) 1500 mg.

Alfa-Lipoinska Kiselina Rainbow 200mg

Alfa Lipoinska Kiselina je rastvorljiva i u vodi i u mastima, štiti od nastanka oštećenja ćelija i tkiva u organizmu. Kod dijabetesa, oboljenja perifernih nerava (trnjenje, grčevi, peckanje), kardiomiopatije (oštećenje srčanog mišića), cerebralne ishemije (smanjena koncentracija kiseonika u mozgu), oboljenja srca i krvnih sudova ( povećan nivo masti u krvi ), Alchajmerova bolest.

 

 

Cena: 1000,00 dinara

Riblje ulje Rainbow 1200mg

Riblje Ulje je dobro za kardiovaskularne bolesti. Redovna konzumacija značajno umanjuje rizik od srčanog udara do 45%. Ublažava aritmije srca, snižava krvni pritisak, nivo holesterola u krvi, sprečava nastanak tromba, ublažava simptome bronhitisa i kožnih oboljenja.

 

 

Cena: 1000,00 dinara

Origano ulje Rainbow 1500mg

Origano Ulje delotvoran je protiv većine bakterija koje prouzrokuju infekcije debelog creva i urinarnog trakta. Najjači je prirodni antibiotik, jača odbrambenu snagu organizma poboljšava imunitet smiruje upale u želudačno crevnom sistemu, pomaže za oslobađanje od gasova, podstiče izbacivanje sluzi iz disajnih organa.

Konzumacijom ova tri dijetetska suplementa istovremeno dovode do bržeg i delotvornijeg poboljšanja organizma, konzumira se jednom u toku dana uz obrok.

 

 

Cena: 1000,00 dinara

Napomena: Pre primene možete se posavetovati sa našim farmaceutom.